sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Kissanminttua tässä tilanteessa?

Hei taas uskolliset lukijani!!

Tämän tekstin jo kerran kirjoitin tabletilla, mutta sehän ei sitten tallentunut bloggeriini minnekään. Joten otetaanpa uusiksi koko roska!

Heissan kanssaeläjät!! Kirjoitan tätä kuumassa kämpässä tabletilla, tuuletin hurisee vieressä, juon appelsiinimehua
ja kissa leikkii varpailla.
Hetkinen, mitä? Aivan. Kissa. Nyt on viimein saatu perheenlisäys aikaan!! Melkein 3kk vanha poikapentu saapui meille 27.6. ja pikkuimen ristittiin Pikseliksi. Ensimmäinen kokemuksemme oli muutaman tunnin ajomatka Lahteen Evijärveltä. Rauhallinen poika vain nukkui mutta kun puolessa välissä pysähdyttiin, innostui Pikseli leikkämään sanomalehdillä, joita revimme vessan alustaksi. Pirteä poika jaksoi koko matkan kotiin ja uudessa kodissa onkin ollut paljon ihmeteltävää. Kivoja leluja ja uusia tuoksuja ja kaikkea tavaraa johon iskeä tassut. Peilikin on niin kamalan mielenkiintoinen. Kumma että Pikseli ei ole yhtään ujo, vaan tutkii kaikkea ihan avoimesti ja antaa koskea. Itseasiassa rapsutus on ihan pakollista puuhaa. Nukkuakin malttaa välillä lattialla kun leikkiessä väsyy.



Uninen vaavi vain nukkui matkalla mitä söpöimmissä asennoissa

Salakuvaaja kesken peseytymisen iski!!!

Kaikin tavoin siis ihana pikkuinen. ♡♡

Lisää kuvia varmaan laitan joka ikiseen someeni joka päivä... Mutta vauhtipojasta on vaikea saada hyviä kuvia kun se on koko ajan liikkeessä c:

Videota Pikselistä teen tässä ihan kohta, kunhan löydän koneelta kaikki klipit.

Tämän kummempia ei sitten olekaan, ensi postauksen merkeissä taas sitten~!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti